PRIJSUITREIKING PK HARDLOOPCIRCUIT

PRIJSUITREIKING PK HARDLOOPCIRCUIT

Maas en Waal/Dodewaard – Afgelopen vrijdag zijn – met een feestelijk hapje en drankje – de prijzen van het PK HardloopCircuit uitgereikt door manager Freddy van Maurik van PK Runningshop in Dodewaard.
Dit circuit is een samenwerkingsverband van de Drutenloop, de 8 van Boveneind, de Appelternloop en de DijkenLoop (van DijkenSport.nl). Hardlopers die dit jaar minstens drie van deze vier loopevenementen volbrachten, maakten kans op een PK-waardebon van 100 euro. Het ging dus om het finishen en niet om de afstand of eindtijd.
Freddy van Maurik complimenteerde ook Actief Maas en Waal. Want mede dankzij de enthousiaste werving van deze ‘sportpromotor’ waren er dit jaar 14 jeugdige hardlopers die drie of vier keer waren gefinisht. Zij hebben inmiddels een leuke goodiebag thuisbezorgd gekregen.

Op de foto staan vlnr: Jan Govers, Freddy van Maurik, Erico Schiks, Tonnie Bremer, Ton Megens, Frank Laurant en Marjon Hoenselaar (Dian Oostijen ontbreekt op de foto)

Naam fotograaf: Minette Tromp