Drutenloop 2018

Drutenloop 2018

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en zonnige 12de editie van de Drutenloop. Met ruim 900 deelnemers, een parcoursrecord op de halve marathon en ruim honderd vrijwilligers was het een gezellige, drukke en sportieve dag.

De wisselbeker voor basisschool met (relatief) de meeste deelnemers is gewonnen door basisschool ’t Geerke uit Puiflijk. De beker is inmiddels ism ActiefMaasenWaal op school overhandigd. Ook de winnaars van de PK-runningshop-hardloopschoenen zijn inmiddels bekend: Jorrit de Jong uit Nijmegen en Sissi Grosfeld uit Horssen. Gefeliciteerd allemaal.

Inmiddels zijn de eerste foto’s op de site verschenen. De komende dagen zullen deze verder worden aangevuld.

Tot slot nog een belangrijke mededeling: de 13de Drutenloop vindt plaats op zondag 7 april 2019. Reserveer deze dag dus alvast in je agenda!

Tot dan!