Me-mover

Klik op + om meer informatie te lezen

Starttijden

– 12.45 uur op de Markt in Druten

Route

Het parcours is 30 kilometer lang en gaat over de dijk en omgeving van Druten. Het is mogelijk onderweg de route in te korte tot 20 kilometer door het nemen van een shortcut. Het betreft een toertocht zonder wedstrijdelement.

Leeftijd

15 jaar en ouder. De leeftijd op 7 april 2024 is bepalend. Dit wordt gecontroleerd bij de inschrijving.

Inschrijving

Let op: je moet je van tevoren inschrijven, dat kan niet op de dag zelf.

Deelname aan de Drutenloop is geheel op eigen risico. Een groot gedeelte van de toertocht gaat over wegen die NIET afgezet zijn voor overige verkeer. Hier dient men zich dus ten alle tijden aan de geldende verkeersregels te houden. Op een zeer kort stukje van het parcours (oa finish) beweeg je je tussen hardlopers (zelfde looprichting) Hardlopers hebben ten alle tijden voorrang!

– het inschrijfgeld bedraagt € 15,00

– Annulering is mogelijk tot uiterlijk eind februari 2024, vanaf 1 maart 2024 vindt er geen restitutie van inschrijfgelden meer plaats.

Ophalen startnummer en info

Deze worden niet meer opgestuurd.

– Op zaterdag 6 april kun je het startnummer ophalen in het Bondsgebouw, Kattenburg 27, 6651 AL DRUTEN tussen 15.00 en 18.00 uur. (let op: nieuwe locatie!)

– Op zondag 7 april kun je het startnummer ophalen in de kiosk op het Marktplein vanaf 9.30 uur tot een half uur voor aanvang van de jeugdloop.

Startnummer en tijdregistratie

Het dragen van het startnummer op de voorzijde van het shirt is verplicht. Ook raden wij het dragen van een oranje/geel hesje aan zodat je duidelijk zichtbaar bent in het verkeer.

Het betreft een toertocht: GEEN wedstrijd. Er vindt dus geen tijdregistratie plaats en er wordt geen klassement opgemaakt. Er zal dus ook geen winnaar zijn.

Herinnering

Deelnemers kunnen bij inschrijving aangeven dat ze een medaille willen ontvangen. In dat geval ontvangt u bij de finish een medaille. Dit is een tinnen ‘Drutens Kwartje’ met daarop 7 april 2024 en 16e Drutenloop.

Vroeger werden de zogenaamde sjieke mannen in Druten ‘kwartjesheren’ genoemd.

Me-movers