Me-mover

Klik op + om meer informatie te lezen

Starttijden

– 13.00 uur op de Markt in Druten

Route

Het parcours is 30 kilometer lang en gaat over de dijk en omgeving van Druten. Het is mogelijk onderweg de route in te korte tot 20 kilometer door het nemen van een shortcut. Het betreft een toertocht zonder wedstrijdelement.

Leeftijd

15 jaar en ouder. De leeftijd op 2 april 2023 is bepalend. Dit wordt gecontroleerd bij de inschrijving.

Inschrijving

Let op: je moet je van tevoren inschrijven, dat kan niet op de dag zelf. Inschrijving voor de me-mover toertocht is mogelijk vanaf 1 februari 2023 via Drutenloop.nl

Deelname aan de Drutenloop is geheel op eigen risico. Een groot gedeelte van de toertocht gaat over wegen die NIET afgezet zijn voor overige verkeer. Hier dient men zich dus ten alle tijden aan de geldende verkeersregels te houden. Op een zeer kort stukje van het parcours (oa finish) beweeg je je tussen hardlopers (zelfde looprichting) Hardlopers hebben ten alle tijden voorrang!

– het inschrijfgeld bedraagt € 13,00

– Annulering is mogelijk tot uiterlijk eind februari 2023, vanaf 1 maart 2023 vindt er geen restitutie van inschrijfgelden meer plaats.

-In het geval dat de Drutenloop geannuleerd wordt ivm coronamaatregelen zullen we het inschrijfgeld terugbetalen (ook bij annulering na 1 maart) Dus je kunt je altijd inschrijven.

Ophalen startnummer en info

Deze worden niet meer opgestuurd.

– Op zaterdag 1 april kun je het startnummer  ophalen in de Sporthal tussen 15.00 en 18.00 uur.

– Op zondag 2 april kun je het startnummer  ophalen in de Sporthal vanaf 9.30 uur tot een half uur voor aanvang van de toertocht.

Adres Sporthal de Heuvel, Heuvel 40, 6651 DE Druten.

Startnummer en tijdregistratie

Het dragen van het startnummer op de voorzijde van het shirt is verplicht. Ook raden wij het dragen van een oranje/geel hesje aan zodat je duidelijk zichtbaar bent in het verkeer.

Het betreft een toertocht: GEEN wedstrijd. Er vindt dus geen tijdregistratie plaats en er wordt geen klassement opgemaakt. Er zal dus ook geen winnaar zijn.

Herinnering

Deelnemers kunnen bij inschrijving aangeven dat ze een medaille willen ontvangen. In dat geval ontvangt u bij de finish een medaille. Dit is een tinnen ‘Drutens Kwartje’ met daarop 2 april 2023 en 15e Drutenloop.

Vroeger werden de zogenaamde sjieke mannen in Druten ‘kwartjesheren’ genoemd.

Me-movers