Wie zijn wij?

De Stichting Drutenloop is opgericht in februari 2012.

Naast het bestuur van de stichting zijn een groot aantal vrijwilligers betrokken. Op de dag van het evenement zijn dit een kleine 100 mensen waarvan een groot deel dit al jaren doet. Daarnaast is een kleinere vaste groep vrijwilligers het hele jaar door actief om samen met het bestuur het nodige werk te verzetten. Zonder deze vrijwilligers is een evenement als de Drutenloop niet mogelijk. Ook onmisbaar zijn de hoofdsponsors en de andere sponsors die de Drutenloop mogelijk maken.

De stichting Drutenloop is er trots op dat zij zoveel mensen weet te verbinden die zich inzetten voor dit jaarlijks evenement in het centrum van Druten.

 

Onze missie

Stichting Drutenloop wil samen met de Gemeente Druten en de sponsors vitaliteit, gezondheid en sportiviteit uitstralen. De Drutenloop wil een duurzaam evenement zijn met aandacht voor meer en gezond bewegen.

Wij streven er naar dat de helft van het aantal deelnemers van de Drutenloop jeugd is. Om dit doel te bereiken werken wij samen met de stichting Actief Maas en Waal.

 

Onze Visie

Hardlopen is de leukste buitensport voor de individuele sporter. Met het hardloopevenement ‘De Drutenloop’ bieden wij de individuele hardloper een veilige, sportieve en feestelijke gelegenheid om samen met anderen een uitdaging aan te gaan. Dit kan op verschillende afstanden.

We dagen de jeugd uit om kennis te maken met deze mooie sport en een prestatie neer te zetten waar ze trots op kunnen zijn.

 

Stichting Drutenloop

Hemmy ten Barge, voorzitter

Nico van Loon, secretaris

Peter Kuipers penningmeester

Anja van Elk-Coenders, André Basten, Gerrie van Loon, Henk Reijnen, Ingrid Seegers, Rob Lamer,s Roy van As, Geert Smulders, Ineke Bijlaart, John van den Hazelkamp